De standaard verzendkosten zijn voor Nederland en België €4.95.

Binnen Nederland en naar België versturen wij GRATIS bij aanschaf van 3 of meer sieraden. Uiteraard kun je ook in België profiteren van onze vaste lage prijzen en stapelkortingen. 

Alle bestellingen vóór 12:00 uur (op werkdagen) worden nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen wordt de levering al 1/3 werkdagen later bij u thuis bezorgd. In sommige gevallen kan reguliere post echter langer duren, dit kan tot 15 werkdagen duren voordat een pakket wordt geleverd. Helaas hebben we geen invloed op de het aantal verzenddagen en wij wachten tot de 15e werkdag met actie ondernemen omtrent verloren zendingen.

Bestellingen die op vrijdag na 12.00 uur zijn geplaats, worden dus pas op maandag opgehaald. 

Al onze pakketjes passen door de brievenbus, je hoeft hier niet thuis voor te blijven. Wij verzenden ze zonder track and trace, maar wist je dat als je de PostNL app downloadt, je ook kunt zien wanneer je reguliere post ontvangt, al voordat de postbode langs is geweest!

Retour is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst, indien de sieraden nog in originele staat zijn.  Dit betekent dat ook de transparante verpakking ongeopend dient te zijn. Na het openen van de transparante verpakking is de seal verbroken en kunnen wij deze item niet meer als retour aannemen. Retour kosten worden niet door ons vergoed.

Helaas is het om hygiënische redenen niet mogelijk om sieraden eerst te proberen en daarna retour te sturen.

Oorbellen nemen wij om hygiënische redenen nooit retour aan.

Al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel en zijn allemaal nikkelvrij, maar elk lichaam is anders, wij nemen gedragen items niet retour aan, ook niet als je er een allergische reactie op hebt.

Wij adviseren om altijd items retour te sturen met track and trace code, wij zijn niet verantwoordelijke voor zoek geraakte retourzendingen. 

Wij adviseren je de retour in een deugdelijke verpakking te versturen, wij nemen beschadigde items niet retour aan. Ook de sieraden kaart dient onbeschadigd aan te komen.

Mocht je retourzending niet voldoen aan deze voorwaarden, sturen wij het weer terug, deze verzendkosten worden dan niet door ons vergoed.

Vergeet niet bij het zenden van je retour je orde nummer en/of je naam te melden, als het niet duidelijk is van wie de pakket afkomstig is, kunnen wij hem ook niet als retour verwerken.

Stuur je een gedeelte van je order retour? Dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde items teruggestort. Let op, heb je een bestelling geplaatst van meer dan 3 items, dan heb je de verzendkosten van je order van ons cadeau gekregen. Mocht je totale aantal items na retourneren onder de 3 items belanden, brengen we als nog de verzendkosten van je order in rekening. Ook kan je stapelkorting komen te vervallen als je maar een deel van je bestelling behoudt.

Meld je retour bij ons aan via een mail naar;

info@desieradenconcurrent.nl

Mocht je nog vragen hebben, neem contact net ons op.