Armbanden


Oorbellen


Ringen


Kettingen

Stainless steel sieraden

Je hebt er misschien al eens van gehoord ‘stainless steel sieraden’. Maar wat houdt het nou eigenlijk in? Het is gemaakt van een onwijs sterke metaalsoort, de precieze vertaling is roestvrijstalen sieraden (RVS) en zijn erg gewild. De naam verklapt het al een beetje ‘roestvrij staal’, het roest niet en zal daarom ook niet verkleuren, ook is het waterproof hierdoor kan je altijd douchen, zwemmen en koken zonder bang te hoeven zijn voor het verkleuren van je sieraden.


Bij De Sieraden Concurrent heb je een uitgebreide collectie aan stainless steel sieraden dat bestaat uit vier categorieën: armbanden, ringen, oorbellen en kettingen. Onze sieraden zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee, zijn hypoallergeen en zeer gedetailleerd ook bieden wij een snelle levering. Voor 12:00 besteld morgen in huis!

 

Stainless steel sieraden cadeau geven

Het geven van een cadeautje is voor velen een lastige taak en sommige juist een hele leuke uitdaging waar je het maximale uit kunt halen. Soms heb je geluk en vind je in één keer het juiste cadeau, maar meestal is dit niet het geval en ben je er wel even mee bezig. Is dit voor jou herkenbaar? Wees dan gerust bij De Sieraden Concurrent weten we daar wel raad mee! Door onze grote assortiment stainless steel sieraden bieden wij, cadeaus die lang meegaan, voor een betaalbare prijs en hoge kwaliteit!
Zit je in een vriendengroep en valt er wat te vieren, dan hebben we daar natuurlijk ook wat leuks voor bedacht. De Sieraden Concurrent heeft namelijk een leuk concept. Wij bieden e de goedkoopste prijs, hoge kwaliteit sieraden met daar bovenop ook nogeens stapelkortingen tot wel 25%!

 

Stainless steel sieraden (roestvrije sieraden) voor alle gelegenheden

Bij vele sieraden wordt er altijd rekening gehouden met het verkleuren en beschadigen ervan. Bij De Sieraden Concurrent vinden we dit onwijs jammer en willen onze klanten daarom het maximale laten halen uit hun sieraden.  Daarom worden alle sieraden van De Sieraden Concurrent gemaakt van stainless steel, hierdoor zijn ze 100% waterproof zijn en verkleuren niet. Dit geeft onze klanten de gelegenheid hun favoriete sieraden overal te dragen dag in dag uit! Onze sieraden zijn te verkrijgen in goud en zilver dit zijn de twee kleuren die bij vrijwel alle gelegenheden passen.

 

Zilveren stainless steel sieraden

Zilveren stainless steel sieraden zijn volkomen gemaakt van roestvrijstaal. Een vraag die daarom vaak naar voren komt:’Kan het dan ook niet een klein beetje roesten?’ Als je dagelijks zal zwemmen en je sieraden niet afdoet, komt het weleens voor dat er door het chloor in het water de kleur kan worden aangetast. Bij normaal gebruik zal er niks gebeuren, zoals bij het douchen en het wassen van je handen. Het staat ook wel bekend als chirurgisch staal en wordt aangeraden voor mensen met een gevoelige huid.

 

Goudkleurige roestvrije sieraden

Over onze goudkleurige sieraden van stainless steel, krijgen we vaak de vraag:’`Waar zijn ze van gemaakt?’ De basis bestaat uit roestvrij staal (RVS), deze kleur is van oorsprong zilver. De goudkleur wordt op het sieraad aangebracht door middel van Physical Vapor Deposition (PVD) coating. Hierdoor zijn ze net zo sterk als zilveren stainless steel sieraden en verschillen ze alleen met kleur van elkaar.