DSC doet er alles aan om de informatie op onze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Wij streven ernaar om onze sieraden zo nauwkeurig mogelijk weer te geven op onze website. Echter, wij kunnen niet garanderen dat de kleuren, afmetingen of andere details op je scherm exact overeenkomen met de werkelijke producten.

Alle informatie op onze website is uitsluitend bedoeld ter informatie en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Het is belangrijk om te onthouden dat sieraden persoonlijke producten zijn en dat de keuze om een bepaald sieraad te kopen uitsluitend aan de klant is

DSC heeft zijn best gedaan zo accuraat mogelijk informatie te plaatsen op onze webshop, natuurlijk altijd een foutje in de website geslopen zijn. Mocht je twijfelen aan de juistheid van een beschrijving, afmeting, aantal of prijs, dan stellen wij het zeer op prijs als je contact met ons op zou willen nemen.

Gebruik van foto's, teksten en andere beeldmateriaal van onze website is een inbreuk op onze intellectuele rechten en zullen wij niet toestaan.