Betalingsmogelijkheden

Welkom bij De Sieraden Concurrent! We willen het betaalproces zo eenvoudig en flexibel mogelijk voor u maken. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. Hier vindt u een overzicht van de beschikbare betaalmethoden:

PayPal

Betaal veilig en gemakkelijk met PayPal. PayPal stelt u in staat om eenvoudig online te betalen zonder uw creditcardgegevens te hoeven delen.

Klarna

Profiteer van de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Met Klarna heeft u de optie om uw aankoop eerst te ontvangen en later te betalen.

Bancontact

Betaal eenvoudig en veilig met Bancontact. Met Bancontact kunt u direct online betalen via uw bankrekening, zonder extra accounts aan te maken.

Mastercard

Betaal met uw Mastercard-creditcard. Mastercard biedt u een veilige en wereldwijd geaccepteerde betaalmethode.

iDEAL

Betaal veilig en snel met iDEAL, de meest populaire betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kunt u rechtstreeks betalen via uw vertrouwde bankomgeving.

We staan klaar om u een soepele en veilige winkelervaring te bieden. Als u vragen heeft over onze betaalmethoden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Bedankt voor uw vertrouwen in De Sieraden Concurrent!