De Sieraden Concurrent

Informatie

Op al onze items is er  een garantietermijn van 30 dagen. Mocht een item binnen deze tijd defect zijn, neem contact met ons op via [email protected]. Vergeet niet hierbij je bestelnummer en een foto van de klacht.

*Al onze sieraden zijn hypoallergeen , dat houdt in dat de kans op allergische reactie op onze sieraden minimaal is.

* Al onze sieraden Nikkelvrij.

* Al onze sieraden zijn gemaakt van hoge kwaliteit stainless steel, ook wel roestvrije staal genoemd. 

* Je kunt met onze sieraden, douchen, sporten, slapen en zelfs zwemmen zonder dat ze gaan verkleuren!

 

De standaard verzendkosten €4.95 binnen Nederland en €5.95 naar België. 

Binnen Nederland versturen wij GRATIS bij aanschaf van 3 of meer sieraden. Uiteraard kun je ook in België profiteren van onze vaste lage prijzen en stapelkortingen.

Alle  bestellingen voor 12.00 uur (werkdagen), worden dezelfde dag nog verzonden, 98% van de gevallen is het de volgende werkdag al in huis. Bij enkele gevallen kan PostNL hier langer over doen, dit kan soms wel tot 15 werkdagen duren, voordat een pakketje geleverd wordt. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Bestellingen die op vrijdag na 12.00 uur zijn geplaats, worden dus pas op maandag opgehaald. 

Al onze pakketjes passen door de brievenbus, je hoeft hier niet thuis voor te blijven. Wij verzenden ze zonder track and trace, maar wist je dat als je de PostNL app downloadt, je ook kunt zien wanneer je reguliere post ontvangt, al voordat de postbode langs is geweest!

 

 

Retour is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst, indien de sieraden nog in originele staat zijn.  Dit betekent dat ook de transparante verpakking ongeopend dient te zijn. Na het openen van de transparante verpakking is de seal verbroken en kunnen wij deze item niet meer als retour aannemen. Retour kosten worden niet door ons vergoed.

Helaas is het om hygiënische redenen niet mogelijk om sieraden eerst te proberen en daarna retour te sturen.

Oorbellen nemen wij om hygiënische redenen nooit retour aan.

Al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel en zijn allemaal nikkelvrij, maar elk lichaam is anders, wij nemen gedragen items niet retour aan, ook niet als je er een allergische reactie op hebt.

Wij adviseren om altijd items retour te sturen met track and trace code, wij zijn niet verantwoordelijke voor zoek geraakte retourzendingen. 

Wij adviseren je de retour in een deugdelijke verpakking te versturen, wij nemen beschadigde items niet retour aan. Ook de sieraden kaart dient onbeschadigd aan te komen.

Mocht je retourzending niet voldoen aan deze voorwaarden, sturen wij het weer terug, deze verzendkosten worden dan niet door ons vergoed.

Vergeet niet bij het zenden van je retour je orde nummer en/of je naam te melden, als het niet duidelijk is van wie de pakket afkomstig is, kunnen wij hem ook niet als retour verwerken.

Stuur je een gedeelte van je order retour? Dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde items teruggestort. Let op, heb je een bestelling geplaatst van meer dan 3 items, dan heb je de verzendkosten van je order van ons cadeau gekregen. Mocht je totale aantal items na retourneren onder de 3 items belanden, brengen we als nog de verzendkosten van je order in rekening. Ook kan je stapelkorting komen te vervallen als je maar een deel van je bestelling behoudt.

Meld je retour bij ons aan via een mail naar;

[email protected]

Mocht je nog vragen hebben, neem contact net ons op.

DSC doet er alles aan om de informatie op onze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Wij streven ernaar om onze sieraden zo nauwkeurig mogelijk weer te geven op onze website. Echter, wij kunnen niet garanderen dat de kleuren, afmetingen of andere details op je scherm exact overeenkomen met de werkelijke producten.

Alle informatie op onze website is uitsluitend bedoeld ter informatie en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Het is belangrijk om te onthouden dat sieraden persoonlijke producten zijn en dat de keuze om een bepaald sieraad te kopen uitsluitend aan de klant is

DSC heeft zijn best gedaan zo accuraat mogelijk informatie te plaatsen op onze webshop, natuurlijk altijd een foutje in de website geslopen zijn. Mocht je twijfelen aan de juistheid van een beschrijving, afmeting, aantal of prijs, dan stellen wij het zeer op prijs als je contact met ons op zou willen nemen.

Gebruik van foto's, teksten en andere beeldmateriaal van onze website is een inbreuk op onze intellectuele rechten en zullen wij niet toestaan. 

 

Chat openen